Skip to main content

ABO]CLEAR EGYRÉTEGŰ ÜVEG MOBILFAL

nagyobb mozgástér optimális térhasználat egyedi design funkcionális terek optimális térakusztika automata- félautomata és kézi rendszerek

ÁTLÁTSZÓ · HANGSZIGETELT · FÜSTMENTES · PRIVÁT

Pár perc alatt kettéválaszthatja a teret az üveg mobilfallal, és a tér továbbra is áttekinthető. Az abo]clear mobil üveg falrendszer használatával nagyobb közös tereket lehet létrehozni az irodában, a helyiségeket vizuálisan összekapcsolhatjuk, miközben továbbra is lehetővé válik az elválasztás. Az abo]clear rendszer esetében a funkcionális és energetikai szempontok ugyanolyan fontosak, mint az optimális térakusztika. A tér- és hangoptimalizálás párosul egy áttekinthető térrel. Tökéletes megoldás lehet irodákba, szállodákba, de külföldön már használják óvodákban is.

Szerkezeti tulajdonságok

Az aboclear hangszigetelt üvegezett félautomata működésű mobilfal rendszer olyan mobil válaszfal, amely egyedi üvegezett elemekből áll. A panelek egymástól függetlenül mozgathatók és csavarodásálló vázszerkezettel készülnek. A falpanelek manuálisan mozgathatóak, de a panelek alsó-felső feszítése és akusztikai tömítése automatikusan az “abotronic” rendszer segítségével történik.

Az üvegezett panelek mindkét oldalon edzett biztonsági üveggel (ESG) készülnek. A részlegesen edzett (TVG) vagy nem edzett üvegek nem alkalmazhatóak!

Minden panelen felül egy vagy két pontján karbantartást nem igénylő, golyóscsapágyas görgős kocsik biztosítják, a panelek finom futását a mennyezeti tartó sínekben.

A válaszfalrendszer gyors felállítása vagy szétszerelése érdekében az elemek záródása, beleértve a teleszkópos részt is, nem tarthat tovább elemenként hét másodpercnél. Áramkimaradás vagy más meghibásodás esetén a felhasználó bármikor kinyithatja az ajtót.

Rw P 54 dB hangszigetelés mellett, a válaszfal négyzetméterenkénti tömege nem haladhatja meg az 50 kilogrammot.