Skip to main content

ABO]SIGN MOBILFAL HANGELNYELŐ RÉTEGGEL

nagyobb mozgástér optimális térhasználat egyedi design funkcionális terek optimális térakusztika automata- félautomata és kézi rendszerek

Funkcionális terek kialakítása

Az abosign az ABOPART magas akusztikai megoldása.

A cég az új, speciális mobil válaszfal sorozatával egyedi megoldásokat fejlesztett ki a piac számára. A tér- és akusztikai optimalizálás a dizájn kiemelésével párosul a perforációval létrehozott egyedi felületek miatt. Az eredmény: a tökéletes harmónia.

HANGOK AHOGY AZT SZERETNÉD

Az abosign mobilfalak segítségével “hangolható” az adott helyiség akusztikája. Az abosign tökéletes megoldást kínál például egy igen zajos helyiségtől való elszeparálódásra. Élvezze a csendet, amely elősegíti a koncentrációt.

Vagy úgy kell optimalizálni a hangzást a helyiségben, hogy bizonyos zajokat elnyeljenek, másokat pedig nem?

Az abosign segítségével hangelnyelő falaink nem csak elnyelik a hangot, hanem javítják a helyiség általános akusztikáját is.

Az alkotóelemek összhangja

Több, mint 96 szín és kifejező faárnyalat, valamint érdes, sima, hasított vagy lyukacsos felületek állnak rendelkezésre. A dekorelemeket kedvére állíthatja össze és kombinálhatja.

EGYEDI MOTÍVUMPERFORÁCIÓ

Bármilyen egyedi ötletet, logót, feliratot, képet megjeleníthet a mobil válaszfalon. A képek a mobilfal mindkét oldalán ugyanolyan minőségben megtalálhatók és látszanak.

A perforációk nagyságából és sűrűségéből áll össze a kívánt ábra, vagy kép.